Google+

Scrisoare de la Moş Crăciun

De obicei, Moş Crăciun este cel care primeşte scrisori de la copii. Însă anul acesta se pare că Moşul trece printr-o situaţie destul de dificilă şi are nevoie de ajutorul copiilor, aşa că de data aceasta, el este cel care le scrie copiilor, pentru că are nevoie de ajutorul lor. 


În cartea personalizată Scrisoare de la Moş Crăciun, copilul care devine personaj principal este cel care, împreună cu prietenii săi, salvează nu doar Crăciunul dar şi lumea poveştilor.
Se pare, că în ajun de Crăciun, cineva a furat toate cărţile de poveşti, cu intenţia de a face să dispară cu totul lumea minunată a basmelor şi poveştilor copilăriei.
O singură carte a rămas, cea care ajunge la copilul care este eroul Crăciunului şi datorită căruia totul este salvat. 

"Avem mare nevoie de ajutorul tău. Toate cărțile cu povești au dispărut. De acum, lumea nu va mai avea povești. Nu știm cine le-a răpit. Odată cu ele au dispărut elfii, iar renii noștri fermecați sunt doar niște patrupede speriate și fără puteri. Singura carte care a supraviețuit este cartea personalizată, unde tu ești personajul principal, așadar numai tu, Ştefan, ești în măsură să salvezi lumea poveștilor. Grăbește-te și adu-le înapoi!”În carte mai apar prietenii cei mai buni ai personajului principal şi membri ai familiei - părinţi, fraţi, surori, bunici.

Această carte personalizată este, ca de obicei, una în care copilul se simte responsabilizat să preia iniţiativa, să acţioneze, să rezolve situaţia. Iar faptul că devine partener cu Moş Crăciun în procesul de salvare a celei mai aşteptate sărbători a anului dar şi a tuturor poveştilor din lume, îi aduce copilului o creştere a stimei de sine, îi dă semnificaţie, îl ajută să se orienteze spre cauzele nobile şi spre ajutarea celorlalţi. 


Cartea conţine 38 de pagini dintre care jumătate sunt cu imagini frumos colorate. Coperta este cartonată, cartea fiind legată printr-un sistem care-i asigură durabilitatea astfel încât şi peste ani să rămână o amintire de nepreţuit.

Comandă cartea completând acest formular:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu