Google+

Şcoala veselă

Uneori mersul la şcoală devine o sarcină de la care copiii şi-ar dori să se mai sustragă din când în când. E de înţeles, de la şcoală nu mai pot lipsi ca pe vremea când mergeau la grădi. În plus, la şcoală câteodată "e greu", sunt atâtea lucruri noi de învăţat şi totul devine din ce în ce mai complicat. 
Şcoala veselă este o carte care vine să îndulcească experienţa claselor primare. Clovnul Bobo, deja binecunoscut din alte aventuri, este cel care îl însoţeşte pe copilaş în paginile cărţii, arătându-i că-şi poate păstra spiritul jucăuş şi că poate învăţa cu seriozitate în acelaşi timp. Bobo e un adevărat magician şi folosindu-se de ghicitori, poezii, jocuri interactive îl îndrumă pe copilaş prin lumea cifrelor, a literelor, a obiceiurilor sănătoase de viaţă şi a jocului astfel încât la final şcoala să pară locul prietenos şi primitor care e menit să fie.


Şcoala veselă este un cadou potrivit pentru elevii din ciclul primar şi poate fi oferită oricând dacă simţiţi nevoia de a-l ajuta pe copil să îndrăgească mai mult mersul la şcoală. Începutul şi sfârşitul de an şcolar sunt iarăşi ocazii minunate pentru un aşa dar.

Cartea conţine 38 de pagini dintre care jumătate sunt cu imagini frumos colorate. Coperta este cartonată, cartea fiind legată printr-un sistem care-i asigură durabilitatea astfel încât şi peste ani să rămână o amintire de nepreţuit.