Google+

Un cadou special 8 Martie

Un cadou special 8 Martie este varianta pentru ziua mamei a acestei cărţi. Ilustraţiile şi coperta sunt aceleaşi, însă textul diferă. Dacă în varianta pentru bebeluşi este vorba despre primul an de viaţă al pruncului şi emoţiile trăite de părinţi, acum copilul a crescut şi îşi doreşte să ofere mamei, în semn de recunoştinţă, cel mai reuşit cadou.
Adormind cu acest gând, se întâlneşte în vis cu un îngeraş care îi derulează imagini şi amintiri din viaţa petrecută până atunci alături de familia sa şi mai ales cu mama.


"Toate amintirile se întorc la cuibul lor, ca păsările călătoare în dimineţile senine de primavară. Mama e în toate. Îmbrăţişările ei, sfaturile cele mai bune, blândeţea nesfârşită devin mai vii ca niciodată."

Astfel copilul retrăieşte în vis momente minunate alături de mama sa şi descoperă că zânele din poveşti chiar există. Ele se mai numesc şi mame.

“Dragi copii, poveştile copilăriei încep cu zâne. Zânele sunt făcute din aer şi bunătate.Poate nu au cosiţe până în brâu şi nici ochi precum cerul. Marea lor frumuseţe vine din nesfârşita lor dragoste. Dacă zânele ar avea chip, ele ar semăna cu MAMA. Având darul de a dezlega, la începuturi, necunoscutele lumii, ea este călăuza şi răspunsul întrebărilor fără răspuns.”

În final, singurul şi cel mai de preţ dar pentru mama este dragostea sinceră şi manifestată. Cuprinsă de braţele copilului ei şi oglindită în ochii plini de iubire ai acestuia, mama îşi află împlinirea şi fericirea. 

"Îmbrăţişeaz-o pe mama, ori de câte ori simţi
nevoia, arată-i recunoştinţa ta, nu numai atunci
când vrei să îi mulţumeşti pentru ceva anume. Va
aprecia cel mai mult aceste daruri care vin din
inimă. Şi spune-i doar atât:
TE IUBESC, MAMA!"

Da, această carte cu siguranţă este un cadou de poveste pentru orice mamă. Mi-a luminat ziua. O recomand cu toată căldura. 
Cartea poate fi personalizată cu unul sau mai mulţi copii, în cazul în care sunt mai mulţi fraţi. Povestea conţine multe valori şi copiii înţeleg care este partea care merită apreciată din ceea ce trăiesc, chiar şi atunci când trec prin experienţe mai puţin plăcute. 
Nu scriu mai multe, pentru că nu vreau să răpesc din emoţia şi bucuria primei lecturi a cărţii. Vă asigur, însă de efectul garantat al unui astfel de cadou.

Comandă cartea Un cadou special - 8 Martie completând acest formular: