Google+

vineri, 3 octombrie 2014

Cărţi personalizate pentru copii

Cărţile personalizate pentru copii sunt una din activităţile mele din ultima perioadă. Le-am descoperit cu emoţie şi le fac şi le ofer cu aceeaşi emoţie!
De fiecare dată retrăiesc momentul în care am deschis cartea "scrisă special pentru Ştefan", băieţelul meu şi mă gândesc la reacţia mamei care va deschide cartea scrisă special pentru copilul ei!
Un moment magic, o amintire de nepreţuit!
Un cadou special.
De curând şi Ilinca a descoperit cărticica făcuta special pentru ea şi o tot citim dimineaţa, la prânz şi seara. Îmi cere încontinuu povestea despre cum s-a născut ea. E încântată peste măsură şi e mereu curioasă să afle detalii noi, iar eu sunt bucuroasă de prilejul pe care ni-l oferă citirea acestei cărţi - ne regăsim şi ne reconectăm de fiecare dată la cel mai profund nivel.
Iată că şi la atâta vreme de când le-am descoperit, aceste cărţi de poveste ne oferă încă momente de alint şi de reamintit clipe minunate.


Pe lângă emoţiile pe care le aduc cu ele aceste cărţi, alte beneficii mai sunt şi stimularea dorinţei copiilor de a învăţa să citească, apropierea de lectură într-un timp în care prea puţin i se mai acordă importanţă, creşterea stimei de sine a copilului care se simte valorificat, învăţarea unor comportamente pozitive prin exemplele de fapte bune pe care le face copilul erou pe parcursul aventurilor din carte.
Vă las pe voi să mai descoperiţi ce alte bucurii mai aduc cu ele aceste frumoase cărticele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu