Google+

luni, 5 ianuarie 2015

Bine ne-am regăsit!

Iată-ne în 2015! Sper că zăpada a ajuns pe la toată lumea şi a adus bucurie tuturor copiilor, mari şi mici. Sper că aţi reuşit cu toţii să vă reuniţi cu cei dragi şi că aţi petrecut momente magice alături de ei. 


Sunt tare curioasă despre cum au fost primite cărticelele de la Moşul, ce impresii au făcut, ce emoţii au creat? Sunt sigură că au fost printre cadourile preferate. Aştept să-mi povestiţi.

A fost o perioadă intensă pentru toată lumea, însă acum pornim cu sufletul plin de entuziasm către noul an. Ne aşteaptă nenumărate momente de sărbătorit împreună cu cei dragi: aniversări, onomastice, botezuri, ziua mamei şi aşa mai departe. Aşadar, avem în continuare ocazii în care să-i surprindem pe cei dragi cu un dar emoţionant care să rămână o amintire nepreţuită.

Un cadou special rămâne în continuare în topul preferinţelor - povestea bebeluşului în primul an de viaţă fiind o amintire pe care orice familie îşi doreşte să o păstreze şi să o transmită mai departe copilului.

Şi restul modelelor de cărţi de pe blog sunt la îndemână atunci când doriţi să dăruiţi un cadou unic, de care se vor bucura deopotrivă copiii şi părinţii.

Revin în curând cu noutăţi şi, ca să fiţi primii care le aflaţi, vă invit să vă abonaţi la newsletter, completând formularul din partea dreaptă.

Vă doresc un an plin de realizări şi binecuvântări!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu