Google+

joi, 26 februarie 2015

Vine, vine primăvara!

Iubesc primăvara! 
Pentru că primăvara e anotimpul renaşterii - clişeu, dar dacă ieşi afară să simţi mirosul aerului din ce în ce mai cald şi asculţi păsărelele din ce în ce mai gureşe şi agitate şi simţi forfota oraşului care se dezmorţeşte şi se lasă mângâiat de soarele care stă din ce în ce mai mult pe cerul zilelor de primăvară, atunci cu siguranţă te vei îndrăgosti de ea.
E minunată primăvara. Anotimp plin de semnificaţii şi de motive de sărbătoare. Ce alt timp mai potrivit pentru a celebra creaţia, viaţa, renaşterea - eterna reîntoarcere la începuturi? Primăvara, inima noastră se umple de speranţă şi de bucurie. O dată cu apariţia primilor ghiocei, ne umplem de entuziasm, începem să vibrăm şi să simţim reîntâlnirea cu soarele, cu lumina, cu florile.
Nu cred că este cineva care să lase să-i scape asemenea bucurie.
Şi pentru că primăvara e simbolul vieţii, al creaţiei, ce alt moment mai potrivit pentru a sărbători femeia, MAMA?
Fiecare mamă este ca o primăvară, sursă a vieţii şi a iubirii necondiţionate.
Să celebrăm viaţa! Să ne sărbătorim mamele!

Pentru asta, am cel mai potrivit dar - Un Cadou Special!

De fiecare dată când fac această carte, mă copleşesc emoţiile. Mă pun în locul mamei care va citi povestea şi ştiu, fără nici o urmă de îndoială, că va fi la fel de emoţionată. Pentru că deşi suntem milioane de mame în lumea asta mare, trăirile noastre sunt la fel. Toate vibrăm la unison în aceeaşi armonie plină de iubire şi dăruire.

Să aveţi o primăvară plină de entuziasm! 

O mamă,Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu