Google+

joi, 9 februarie 2017

Cărțile primăverii

Bine ne regăsim!

Suntem deja în februarie, dar ce an! Nu? Multă agitație și intensitate în aceste prime 40 de zile ale lui 2017. Eu am fost prinsă cu toți trei copiii cu muci, streptococi, dinți în creștere și tot felul de croncobauri care parcă nu-și mai găsesc drumul înapoi de unde au venit. Și pentru că am prins totuși o dimineață liniștită, am zis să intru repede să scriu câteva rânduri despre cărțile primăverii. 

Prima este Pas în Doi - pentru că februarie este luna în care sărbătorim iubirea, chiar de două ori. Așa că de Valentin sau de Dragobete, această poveste plină de farmec poate fi un bun prilej de a sta împreună la un pahar de vin și a recapitula viața voastră împreună cu cel iubit. Poate fi oferită și ca dar de nuntă sau la aniversarea anilor de căsătorie. Se potrivește celor romantici, care se pot lăsa purtați de fantezie și gustă poveștile cu prinți și prințese. 
Povestea din această carte este cu castele, cu prinţi şi prinţese, cu elfi şi spiriduşi. Este o poveste care te duce într-un tărâm de vis, o lume în care Iubirea vindecă orice rană şi astâmpără orice durere.Un cadou special de 8 Martie este a doua carte a primăverii. Știu, încă ninge, dar vă asigur că nu mai e mult și primăvara chiar va veni. Îi reușește de fiecare dată. Cartea specială pentru ziua mamelor este un cadou care se duce direct la suflet. Este un bun prilej pentru orice copil să-și arate iubirea și prețuirea pentru cea care s-a dedicat trup și suflet misiunii de a-l crește și a-l călăuzi prin lume. Orice mămică va fi impresionată și emoționată până la lacrimi citind această poveste. 
Cartea poate fi oferită mamelor de orice vârstă. În goana noastră prin viață, uităm adesea să ne mai oprim să prețuim ceea ce contează cu adevărat. Această poveste este un mod frumos de a ne arăta aprecierea și recunoștința mamelor noastre. 

"Îmbrăţişeaz-o pe mama, ori de câte ori simţi nevoia, arată-i recunoştinţa ta, nu numai atunci când vrei să îi mulţumeşti pentru ceva anume. Va aprecia cel mai mult aceste daruri care vin din inimă. Şi spune-i doar atât: TE IUBESC, MAMA!"

*Cartea are aceleași ilustrații ca și Un cadou special (povestea bebelușului în primul an de viață) dar povestea este special concepută pentru 8 Martie și pentru mame. 


Și pentru că aprilie nu e chiar așa departe, las un rând și despre povestea dedicată sărbătorii pascale - O poveste de PaștiEste o carte încântătoare plină de energia primăverii care va aduce zâmbete pe buzele întregii familii şi care se va dori recitită de multe ori. Este numai bună de strecurat în coşuleţul cu daruri de la iepuraş atât pentru copii mici cât şi pentru cei mari. Și, la fel ca și cărțile de Crăciun și aceasta se potrivește pentru orice vârstă, atât timp cât sufletul nostru de copil se poate bucura de poveste indiferent de anii pe care îi poartă trupul. Așa că, îndrăzniți și comandați!
Pentru o primăvară plină de povești și de daruri minunate sunt aici și aștept comenzile voastre. Vă doresc zile senine, pline de lumină și de bucurii. 

Cu drag,
Ana-Maria
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu